Pogoda w Nysie

Zarządzenie nr 1784/2023 Burmistrza Nysy – konkurs na stanowisko dyrektora

Kategoria: Aktualności, Komunikat
30 stycznia 2023

Zapraszamy do zapoznania z treścią załączonego Zarządzania nr 1784/2023 Burmistrza Nysy z dnia 30 stycznia 2023 r., w sprawie zmiany Zarządzenia nr 1774 /2023 Burmistrza Nysy z dnia 23 stycznia 2023 r., w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko dyrektora niektórych szkół podstawowych i zespołów szkolno – przedszkolnych prowadzonych przez Gminę Nysa.

Gminny Zarząd Oświaty w Nysie

Redaktor: Andrzej Babiński

Polecane aktualności z kategorii: Aktualności

Zarządzenie nr 2301/2024 Burmistrza Nysy

4 marca 2024

Zarządzenie nr 2301/2024 Burmistrza Nysy w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej nr 2 z Oddziałami Mistrzostwa Sportowego im. Powstańców Śląskich w Nysie prowadzonej przez Gminę Nysa.

Nyska Kronika Filmowa – odc. 430

1 marca 2024

Dziś powiemy o tym jak zmieni się Ośrodek AKWA Marina, będzie również o siatkarskich emocjach w kolejnej edycji Pucharu Polski kobiet. Powiemy także o obchodach święta Żołnierzy Niezłomnych.

Stypendia artystyczne wręczone!

1 marca 2024

W dniu 29 lutego 20204 r. w sali koncertowej Państwowej Szkoły Muzycznej  I i II stopnia im. Witolda Lutosławskiego w Nysie miała miejsce uroczystość wręczenia stypendiów artystycznych dla uczniów szkół podstawowych i średnich za rok szkolny 2022/2023.

Grupa ORLEN sponsorem strategicznym turniejów finałowych TAURON Pucharu Polski

1 marca 2024

Grupa ORLEN została sponsorem strategicznym turniejów finałowych o TAURON Puchar Polski. Współpraca z jedną z największych firm w Europie dotyczy zarówno kobiecej, jak i męskiej edycji pucharowych rozgrywek w 2024 roku.

EFS Opolskie